srijeda, 29. siječnja 2014.

Navijači iz kvarta

Cilj jednog lokalnog drogerasa koji ima 25god. je bio da okupi svu generaciju hooligana iz jednog kvarta i da ih odvede na jedan malonogometni turnir gdje je igrala ekipa iz toga kvarta,i da ih bodre na tom turniru.
Kad je ekipa dosla u polufinale skupila se grupica ljudi od 50-70 navijaca koji su ih bodrili.
Njihov dolazak na utakmicu je bio sasvim slucajan,neorganiziran.Policija nije bila ni mogla pomisliti da ce se skupiti toliko navijaca u polufinalu koji ce praviti nered.Od pocetka utakmice su navijaci bodrili svoj Team iz njihovog kvarta,utakmica je bila tako napeta da su zadnje minute odlucivale o svemu.
Kada je Team iz njihovog kvarta zabio gol nastao je nered,pirotehnika se koristila,bacali su se role papira.Nakon nekoliko minuta kad je njihov Team primio gol u zadnjim minutama svi su poludjeli.Svi su odjednom postali agresivni psovali im.I tako odlaze na penale,gdje dobija njihov Team.
Svi su bili pre sretni,jer njihov Team ide u Finale!
Nakon te utakmice su poceli dogovori i maltretiranje mlađih generacija da moraju doci bodriti njihov team.Utakmica je bila zakazana 5 dana nakon sto se odigralo polufinale.
Dogovarali su se tijekom cijelog tjedna kako i sta ce se raditi,navijati.
Dan prije su se svi okupili da bi napravili trasparente,a sto je najgore nitko od njih nije bio pripremljen za to.Niti su imali novaca da se kupe boje za transparente. Ali su improvizirali i transparent napravili sa Jupolom!Da,da sa Jupolom.I tako dolazi Veliki dan te utakmice za tog lokalnog drogerasa koji je sretan sto su sve sve generacije skupile.Taj dan manje vise svi stariji od 20 god su bili u alkoholiziranom stanju.I tako su svi krenuli prema dvorani gdje se to igra,udaljeno oko 5km od mjesta gdje oni zive.Cijelo vrijeme dok su isli do te dvorane su pjevali,cak su dosli 2h prije nego sto je bila utakmica samo da se zauzme mjesto.
I tako dok su cekali da pocne utakmica su se dogovarali kako nece praviti nerede,da se ostalim ljudima pokaze da nisu hooligani.I tako je i bilo nisu pravili nikakve nerede,samo su navijali iz srca.
I tako su cijelu utakmicu navijali bez prestanka,ali nazalost njihov je Team izgubio i tako osvojili 2 mjesto.Navijaci su bili tuzni,ali kako je jedan od navijaca rekao „nema veze,dolazimo mi i sljedece godine kad cemo osvojiti  1mjesto“ .
Tu vecer su svi izasli vanka da proslave 2mjesto njihovog Team-a.

Taj dan je bio za pamcenje,taj dan je bio njihov.

Nema komentara:

Objavi komentar