petak, 30. kolovoza 2013.

Moreee

Skoro je kraj ljetnog raspusta, ja i par mojih prijatelja smo odlucili da idemo na more. 
Sve smo se detaljno dogovorili. Isli smo sa dva auta nas, 8. Bilo je tu par starijih momaka, ali smo se svi druzili i nisu se gledale godine. Datum kada smo trebali krenuti je 22.08.2013 godine. Svi smo to nestrpljivo iscekivali. Svaki dan smo strogo planirali sta cemo i kako cemo raditi. Napokon je dosao i taj dan, krenuli smo ujutro oko pola 4. Svi smo bili ne naspavani, ali tokom puta atmosfera se popravljala, i svi smo postali raspolozeni. Vozili smo se veoma dugo, pa smo se malo i umorili. Kada smo dosli tamo, imali smo rezervisan smjestaj. 


Smjestili smo se. Odmah smo otisli rucati. Nakon toga smo se vratili u apartman, spremili za plaze i krenuli. Dosli smo na plazu sa autom, iznajmili lezaljke, i malo legli da se odmorimo. Sunce je bilo veoma jako, tako da smo odlucili da odemo da se rashladimo. Nakon par sati kupanja otisli smo do apartmana, istusirali se i uradili sve sto je potrebno. Poslije toga smo otisli da jedemo u obliznji restoran. Druzili smo se, zezali se, mogu reci da nam je bilo odlicno. Vratili smo se u apartman, malo se izlezavali onda se spremali za grad. Ulice su bile krcate ljudima, mnogo lijepih djevojaka. Otisli smo u jedan nocni klub, proveli smo se odlicno, muzika, djevojke sve je bilo perfektno. I nakon par sati provedenih i tu, onako svi umorni otisli smo u apartman. Malo smo razgovarali, zezali se,slusali muziku, i onda otisli na spavanje. Ujutro kada smo ustali, doruckovali smo, popili kafu i odmah se uputili prema plazi. Na plazi smo se malo izlezavali. Jedan nas prijatelj je rekao da odemo iznajmiti pedaline i idemo na mol da skacemo. Slozili smo se i tako smo i uradili. Uzeli smo dvije pedaline i lagano krenuli. Sunce je bilo veoma jako, tako da smo znali da cemo jako izgoriti. Dosli smo tamo nakon skoro pola sata pedalanja. 

Usli smo u vodu, malo se kupali, nakon toga smo odlucili skociti par puta. Prvi je skocio moj prijatelj i ostao u vodi, za njim i ja. Nakon nas, nas prijatelj je skocio veoma ruzno da smo svi ostali bez daha. Odjednom se borio za zrak, tu nedaleko od nas. U prvi trenutan smo samo stojali i posmatrali situaciju, a zatim smo sto prije krenuli prema njemu. Kad smo dosli do njega i uhvatili ga za ramena da ga izvucemo, on nas je povukao dole i poceo se smijati. To je bila jedna veoma ne ukusna sala, bar za nas, njemu je bilo zanimljivo.

Nema komentara:

Objavi komentar