nedjelja, 18. kolovoza 2013.

Zauvijek drugarice

Ispričat ću vam priču, koja nema sretan kraj. Radi se o pet prelijepim djevojkama u savršenom gradu Rosewoodu. Bit ćemo drugarice zauvijek. Bile su najbolje prijateljice, a najbolje prijateljice djele tajne.


- Prijatelji dijele tajnu, to nas čini bliskima. To je bio njihov moto u društvu. Jedne večeri, jedna od naljepših je nestala. Čuo se njen vrisak. A onda ih je ostalo samo četiri. Misterija je ostala neriješena. Ostale četiri su odvedene u policijskoj stanici i rekle su sve što su znale, baš kao i one noći kada je i nestala. Ali prava nevolja je tek počela. Postojale su nove tajne za čuvanje. Lijepe djevojke su govorile drugima ružne tajne. Kao da im život ovisi o tome. A sada su se uvukle dublje nego što je bilo zamišljeno. Pitanje je samo: Kako li se to sve dogodilo?

Večer je počela kao i svaka druga. Najbolje prijateljice su jedna kod druge, i nešto su začule... Jedna ih je prestrašila i grmljavina, u noći koja je bila hladna. Poslje zabavne noći , konačno su zaspale. A kada su se probudile, jedna je nestala. Ostale četiri su se zapitale gdje je ona? 
Godinu dana kasnije, Alison je još uvijek bila nestala. Život u Rosewoodu se polako vraćao u normalu. 
Počele su dobivati poruke od A, a to je samo moglo jedno značiti. Alison. Ali njeno tijelo je pronađeno u staroj kući. I tad su se male lažljivice stvarno uplašile. Ako 'A' nije značilo 'Ali' , onda je netko drugi, osim Alison, znao njihove prljave male tajne. I tako je igra počela.
Započela je sahrana i mnogi ljudi su se okupili. Kakav prizor, Alison bi to voljela . Popularna u životu i smrti. Djevojke su shvatile da su nevolje tek započele. Nijedna njihova tajna nije bila sigurna, a njihova najgora tajna im je uvijek stajala pred očima.

Nema komentara:

Objavi komentar