ponedjeljak, 16. rujna 2013.

Rođendan

Rođendan . To je dan kad si došao na svijet. Dan, kad te mama donijela u život. Dani provedeni od početka provedeni su s najbližnjima. Zato se taj dan posebno pamti, i svake godine zabilježava kao rođendan i to se proslavljuje, naravno s obiteljima i prijateljima. Tako se uskoro i moj dan približavao. Bio sam jako sretan, jer uvijek dobivao nekakve cool poklone, možda čak i novce od bake i djeda, ali uvijek bi bio zadovoljan nečim. Sva sreća, pa je škola završena pa stižu zimski praznici, blizu Božića kad i počinje snijeg.

 Jeej, svi su bili radovani mojom pozivnicom za rođendan a ja još više što ću ih moći dočekati. Dani su se sve više približavali, a ja sam sve većinom organizirao što mi treba. Torte, stolice stolovi, hrane, razno razne zabave, baloni i slično. Zaspao sam, i jedva sam dočekao da dođe taj dan. Rano sam ustao, pripremio za popodnevni doček, i bilo je puno auta koji su dolazili svi moji bližnji i poznanici. Uveo sam ih restoran, i ostatak sam još čekao dvadesetak minuta, i onda je zabava počela. Joj, malo me je uhvatila nervoza, ali to je zbog više uzvanika. Za početak nešto smo slatko pojeli , popili, i išli smo u obližnju šumu penjati se. Bilo je naporno, kao da se penjemo Himalajom, ali nešto se loše dogodilo. 

Par mojih prijatelja su zaostali, ili su pali, i ozljedili. Joj, kako me grižnja savjest počela peći, umjesto da ovo bude moj dan zabave, ispao je moj dan ubijanja. Roditelji su ih morali odvjesti kući, a mene su pogledali kao nekakvog krivca, čija se njihova djeca više nikad neće družiti sa mnom. Većinom su također ostali, jer se previše smanjio broj uzvanika. I baš kad sam trebao napuniti 14, napunio sam ga sam , puhajući u svjetiljke na torti. Sretan mi rođendan i sve najbolje.

Nema komentara:

Objavi komentar